WERKING VAN DE TEMPERARUUR CONTROLLERS

 

ESA (Energy Saving Algorythms) controllers zijn van de nieuwste generatie. Er wordt gebruik gemaakt van “High-tech precision temperature maintenance” algoritmes. Deze berekenen en voorspellen continue hoeveel infrarood er door de Firtec+ infraroodverwarming gedoseerd/gemoduleerd dient te worden. Daarmee wordt de temperatuur op efficiënte wijze naar het gewenste niveau gebracht én zeer nauwkeurig gehandhaafd. De nauwkeurigheid is maar liefst o,1° Celcius.

 

Het op deze wijze regelen van de temperatuur garandeert dat er geen energie verspild wordt en het maximaal haalbare comfort uit het systeem wordt gehaald.

 

Er kunnen meerdere FirTec+ infraroodpanelen aan de draadloze controller van uw keuze toegekend worden.

 

 

 

TYPES CONTROLLER

 

We bieden 2 types draadloze controller aan om uw infraroodverwarming op topniveau te laten presteren. Beiden zijn speciaal ontwikkeld voor infraroodverwarming en voorzien van alle mogelijkheden die men mag verwachten van een moderne thermostaat:

 

De ESA Smart Home Wifi Controller wordt bedient met een eenvoudige app. Het is betrouwbaar; ook als het internet uitvalt, functioneert uw infraroodverwarming feilloos.

 

Er wordt gebruik gemaakt van het veelzijdige Zigbee 3.0 protocol, waarmee ook bijvoorbeeld stekkers, verlichting, en camera’s bediend kunnen worden. Veel bedrijven waaronder bijvoorbeeld Samsung, Bosch, Ikea, Toshiba, Osram, en Philips passen Zigbee toe in hun producten.

 

Voor gebruikers die minder affiniteit hebben met wifi oplossingen, bieden we een zeer gebruiksvriendelijke en volwaardige ESA RF controller. Deze thermostaat communiceert draadloos met het infraroodpaneel, via een 868MHz radiogolf.

 

 

PLAATS VAN DE ESA CONTROLLERS

 

Het is belangrijk om deze niet recht onder het infraroodpaneel te plaatsen. Plaatsing op een paar meter afstand is ideaal. Voorkom ook plaatsing op een tochtige plek, of in direct zonlicht. Dat zou de temperatuurmeting kunnen beïnvloeden.

DIRECT BELLEN