SERVICE & ADVIES

 

Elke bouwkundige situatie is anders. Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het benodigd aantal infraroodpanelen, de benodigde capaciteit en montageplek. Denk bijvoorbeeld aan isolatiewaarde, raamoppervlakken, soort ruimte, persoonlijke warmtebehoefte. Oftewel allerlei zaken die niet besproken worden bij aankoop in een webwinkel.

 

Het komt bijvoorbeeld met enige regelmaat voor dat een paneel met een hoger wattage een gemiddeld lager verbruik heeft ten opzichte van een paneel met een lager wattage. Een ander voorbeeld is dat u bij een leverancier een advies heeft gekregen om twee infraroodpanelen toe te passen, terwijl wij u adviseren slechts één infraroodpaneel toe te passen.

 

Wij geloven in de klassieke win-win situatie en willen u graag vrijblijvend helpen aan een passend advies. Wij garanderen u dat u profijt heeft van uw investering en op alle vlakken 100% tevreden zal zijn.

 

Stuur ons een schets of bouwtekening per mail, dan zullen we u z.s.m. compleet informeren. We bieden ook de mogelijkheid om op afspraak ons kantoor te bezoeken, waar we u kennis kunnen laten maken met deze unieke manier van verwarmen. Bel ons gerust voor meer informatie.

EENVOUDIGE MONTAGE

 

Iemand die een lamp kan ophangen is kundig genoeg om de montage uit te voeren. Wilt u het toch liever aan ons over laten is dat geen probleem. We hebben een team beschikbaar dat het tot in detail perfect zal installeren. De installatie is zeer eenvoudig waardoor het relatief snel kan worden uitgevoerd. 

AANPASSING ELEKTRA

 

Doorgaans vindt er geen overbelasting van een groep plaats. Het is incidenteel dat een aanpassing in de groepenkast noodzakelijk is. Het betreft dan meestal het bijplaatsen van een extra groep. Wij kunnen hier in adviseren. Bij twijfel is het mogelijk de vrije ruimte op een groep te laten controleren door een E-installateur.

DIRECT BELLEN